Kostenets
Начало
14 юни 2024
 
 
Основно меню
Начало
Костенец
Каталог
Настаняване
Картички
Връзки
Оферти
Готварска книга
Готварски рецепти
Време за губене
Форми и документи
Разписание
Виртуална панорама
Водопада
"Езерото"
хижа "Гургулица"
"Траянова врата"
параклис "Св.Спас"
Поща
Вход за сайта

Забравена парола
Нови потребители
Калоян
vasil1971
geoglaz
aivan666
Вили
Кой е тук?
Статистика
Посетители: 15231661
случайна фирма

ХХИ АД


Валутен калкулатор
Няма връзка с ecb.int

Редакция - Информация - Още

Последни новини
Предупредиха за телефонна измама Печат
23 април 2008
Поредната телефонна измама в София. Хора внимавайте и не вярвайте.
Схемата е следната: обаждат ви се от номер на БТК и ви казват, че сте спечелили в томболата, организирана от Вивател и БТК, след което ви дават номер от мрежата пак на Вивател, на който вие трябва да се обадите. На този номер трябва да търсите г-жа Георгиева, която с най-милия си глас ви пита за кой номер става въпрос и "О, да, вие печелите!" Наградата е цветен телевизор Самсунг, 500 лева в брой, GSM апарат + две SIM карти, но за да ви се активира наградата, вие трябва да си закупите от търговската мрежа, както тя се изрази, ваучери на стойност 60 лв. (3*20лева)! За улеснение на печелившия куриерите веднага тръгват към него. А пък ако решите има и друг вариант - Централна поща!
След като ви издекламира това, без да ви остави вие да попитате каквото и да било, последва въпросът до колко минути ще се свържете на GSM номера, за да й кажете, че сте купили въпросните ваучери! Съответно разговорът спира до тук и тя чака моето обаждане...
Нали разбирате, че няма такава томбола, няма такива награди. Операторът от Вивател каза - обадете се в полицията, това е измама, ние нямаме такава игра!
 
< Предишен   Следващ >
 
Top! Top!