Kostenets
Начало arrow Новини от Костенец arrow ОБЩИНАТА С ВТОРИ ОДОБРЕН ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ
19 май 2019
 
 
Преглед на новините
Новини от Костенец
Корупция в Костенец
Сметка за БТК
Основно меню
Начало
Костенец
Каталог
Настаняване
Картички
Връзки
Оферти
Готварска книга
Готварски рецепти
Време за губене
Форми и документи
Разписание
Виртуална панорама
Водопада
"Езерото"
хижа "Гургулица"
"Траянова врата"
параклис "Св.Спас"
Поща
Вход за сайта

Забравена парола
Нови потребители
Калоян
vasil1971
geoglaz
aivan666
Вили
Кой е тук?
В момента 1 гост онлайн
случайна фирма

Булкост- ООД


ОБЩИНАТА С ВТОРИ ОДОБРЕН ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ Печат
23 декември 2009

Община Костенец е одобрена за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ съгласно подадено проектно предложение по под-мярка „Придобиване на умения и постигане на обществена активност на съответните територии за потенциални местни инициативни групи в селските райони”, ос 4 от Програмата за развитие на селските райони 2007- 2013 г .

 

 

Договорът ще бъде подписан в Министерството на земеделието и храните от Кмета на общината – Иво Тодоров на 28 декември тази година.
Проекът е по известната ос ЛИДЕР и цели изграждане на  местен капацитет и подобряване на местното самоуправление. Доброто географско положение, надареността с природни ресурси, облагодетелстващи развитието на земеделието и туризма в региона, дават основание да се създаде Местна инициативна група на територията на общината. Чрез реализацията на проекта ще се подпомогне възникването и функционирането на Местна инициативна група в Костенец, ще се насърчи включването на населението на общината в разработването и бъдещото прилагане на стратегията за развитие на община Костенец. Очаква се Местната група да изиграе ключова роля в подобряването на начина на живот на хората, населяващи общината, чрез активното им включване в местни инициативи, способстващи за развитието и утвърждаването на земеделието и туризма, като основни източници на препитание.

 

 
< Предишен   Следващ >
Костенец днес
 
ssl certificate
discussion essay writingTop! Top!