Kostenets
Начало arrow Новини от Костенец arrow ОДОБРЕНО Е ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ОБЩИНА КОСТЕНЕЦ НА ФАЗА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПОДБОР ЗА ПРОЕКТ ЗА КРЕПОСТТА „ТРАЯН
19 май 2019
 
 
Преглед на новините
Новини от Костенец
Корупция в Костенец
Сметка за БТК
Основно меню
Начало
Костенец
Каталог
Настаняване
Картички
Връзки
Оферти
Готварска книга
Готварски рецепти
Време за губене
Форми и документи
Разписание
Виртуална панорама
Водопада
"Езерото"
хижа "Гургулица"
"Траянова врата"
параклис "Св.Спас"
Поща
Вход за сайта

Забравена парола
Нови потребители
Калоян
vasil1971
geoglaz
aivan666
Вили
Кой е тук?
случайна фирма

Вилно селище „Кедър”


ОДОБРЕНО Е ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ОБЩИНА КОСТЕНЕЦ НА ФАЗА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПОДБОР ЗА ПРОЕКТ ЗА КРЕПОСТТА „ТРАЯН Печат
22 януари 2010

   В началото на месец ноември 2009 г. община Костенец подаде Формуляр за предварителен подбор на проектни предложения по Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ  BG161PO001/3.1-01/2009 „Подкрепа за развитието на туристически атракции” на Оперативна програма „Регионално развитие”. 

 

Проектното предложение е с наименование „Развитие на културното наследство на община Костенец чрез възстановяване и популяризиране на крепостта „Траянови врата“. Със Заповед от 15 януари 2010 г. Управляващият орган на Програмата, реши община Костенец да бъде поканена за кандидатстване с цялостно проектно предложение за получаване на безвъзмездна финансова помощ. От 80 кандидати, са одобрени 48 общини. Предстои община Костенец  да подготви цялостно проектно предложение включващо дейности  по консервация, реставрация и социализация на крепостта „Траянови врата”, благоустрояване на района около крепостта, изграждане на паркинг, обособяване на посетителски център, реконструкция на пътя осигуряващ достъп до крепостта, изграждане на екопътеки, публичност и визуализация и т.н. Предварителният бюджет на проекта е на стойност 2 315 000 лв., от които 15 % е съфинансиране от страна на кандидата.

Натиснете за да видите снимката уголемена

 

 
< Предишен   Следващ >
Костенец днес
 
ssl certificate
discussion essay writingTop! Top!