Kostenets
Начало
14 юни 2024
 
 
Основно меню
Начало
Костенец
Каталог
Настаняване
Картички
Връзки
Оферти
Готварска книга
Готварски рецепти
Време за губене
Форми и документи
Разписание
Виртуална панорама
Водопада
"Езерото"
хижа "Гургулица"
"Траянова врата"
параклис "Св.Спас"
Поща
Вход за сайта

Забравена парола
Нови потребители
Калоян
vasil1971
geoglaz
aivan666
Вили
Кой е тук?
В момента 1 гост онлайн
Статистика
Посетители: 15231483
случайна фирма

Сервиз Юнивърс


Валутен калкулатор
Няма връзка с ecb.int

Редакция - Информация - Още

Последни новини
Покана - земеделски фонд за развитие. Печат
25 февруари 2010

 Информация от териториалните структури на държавни институции:
1. „Общинска служба по земеделие”  гр. Костенец
2. Дирекция „Бюро по труда” гр. Ихтиман

3. Дирекция “Социално подпомагане” гр. Ихтиман 

О Б Щ И Н А  К О С Т Е Н Е Ц

ПОКАНА

       УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,


От началото на 2010 г. Община Костенец в партньорство със СНЦ „Местна инициативна група Костенец” и „ЕМ ЕНД ДЖИ ПЛЮС” ЕООД  изпълнява проект „Придобиване на умения и постигане на обществена активност за потенциална местна инициативна група на територията на община Костенец”, за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по под-мярка „Придобиване на умения и постигане на обществена активност на съответните територии за потенциални местни инициативни групи в селските райони, ос 4 от ПРСР 2007-2013 г. – програма ЛИДЕР.

По проекта се организират обучения за придобиване  на  умения  за  състава / екипа, ангажиран в подготовката на  стратегия  за  местно  развитие. Всички заинтересовани представители от трите основни сектора – публичен, частен и граждански имат възможност да участват пряко в процеса на планиране и управление на местното териториално развитие.

В тази връзка ви каним на работна среща с експерти  за  организацията  на  проучвателната  дейност, методите  на  анализ  при подготовката на стратегията, която ще се проведе на 27.02.2010 г. /събота/ от 11.00 часа в Малката зала на ІV-ти етаж в сградата на Общинска администрация – Костенец, както и на консултация  с  двама  външни  експерти  по  изготвянето на  стратегията на 28.02.2010 г. /неделя/ от 11.00 часа в Малката зала на ІV-ти етаж в сградата на Общинска администрация – Костенец.

Модератор на срещите е Мария Йорданова – външен експерт по разработване на стратегии за местно развитие и административно устройство на Местната инициативна група.

  Настоящата уеб-страница „Инвестирайте в oбщина Костенец” е разработена по Проект на ИСК при УНСС № 8050150854, възложен от Агенцията по заетостта по заемно споразумение със Световната банка по програма “Активни услуги на пазара на труда” в Република България.

Текста „
Настоящата уеб-страница „Инвестирайте в oбщина Костенец” е разработена по Проект на ИСК при УНСС № 8050150854, възложен от Агенцията по заетостта по заемно споразумение със Световната банка по програма “Активни услуги на пазара на труда” в Република България”.

 
< Предишен   Следващ >
 
Top! Top!