Kostenets
Начало
14 юни 2024
 
 
Основно меню
Начало
Костенец
Каталог
Настаняване
Картички
Връзки
Оферти
Готварска книга
Готварски рецепти
Време за губене
Форми и документи
Разписание
Виртуална панорама
Водопада
"Езерото"
хижа "Гургулица"
"Траянова врата"
параклис "Св.Спас"
Поща
Вход за сайта

Забравена парола
Нови потребители
Калоян
vasil1971
geoglaz
aivan666
Вили
Кой е тук?
В момента 3 госта онлайн
Статистика
Посетители: 15231584
случайна фирма

DHL - гр.Костенец


Валутен калкулатор
Няма връзка с ecb.int

Редакция - Информация - Още

Последни новини
Покана за програма "Лидер" Печат
06 март 2010

О Б Щ И Н А  К О С Т Е Н Е Ц

ПОКАНА

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

        

        От началото на 2010 г. Община Костенец в партньорство със СНЦ „Местна инициативна група Костенец” и „ЕМ ЕНД ДЖИ ПЛЮС” ЕООД  изпълнява проект „Придобиване на умения и постигане на обществена активност за потенциална местна инициативна група на територията на община Костенец”, за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по под-мярка „Придобиване на умения и постигане на обществена активност на съответните територии за потенциални местни инициативни групи в селските райони, ос 4 от ПРСР 2007-2013 г. – програма ЛИДЕР.

        По проекта се организират обучения за придобиване  на  умения  за  състава / екипа, ангажиран в подготовката на  стратегия  за  местно  развитие. Всички заинтересовани представители от трите основни сектора – публичен, частен и граждански имат възможност да участват пряко в процеса на планиране и управление на местното териториално развитие. Като основни приоритети на местното развитие на първите срещи се очертаха:

ТУРИЗЪМ

ЗЕМЕДЕЛИЕ

ГОРИ

        ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ

        В тази връзка ви каним на работна среща с експерти и формиране на групи от водачите на изброените по-горе приоритети за разработване  на  първи  вариант  на стратегията  за  развитие  на  община  Костенец  на 11.03.2010 г. от 17.00 часа в Малката зала на ІV-ти етаж.

        Модератор на срещите е Мария Йорданова – външен експерт по разработване на стратегии за местно развитие и административно устройство на Местната инициативна група.

 
< Предишен   Следващ >
 
Top! Top!