Kostenets
Начало
14 юни 2024
 
 
Основно меню
Начало
Костенец
Каталог
Настаняване
Картички
Връзки
Оферти
Готварска книга
Готварски рецепти
Време за губене
Форми и документи
Разписание
Виртуална панорама
Водопада
"Езерото"
хижа "Гургулица"
"Траянова врата"
параклис "Св.Спас"
Поща
Вход за сайта

Забравена парола
Нови потребители
Калоян
vasil1971
geoglaz
aivan666
Вили
Кой е тук?
Статистика
Посетители: 15231849
случайна фирма

Лицензирана финансова къща "Глобал Маркет Инвест"


Валутен калкулатор
Няма връзка с ecb.int

Редакция - Информация - Още

Последни новини
Колко струва един живот ? Печат
26 май 2010
"Животът е заем, а не подарък", Ф. Боденщет

Все пак, понякога животът може да бъде и подарък. При това, с конкретна цена, изчислена в цифри. Един живот струва: „от 30 000 до 50 000 евро за високодозовата терапия с трансплантацията и по 3 000 евро за курс химиотерапия”.

Тази простичка калкулация представлява сухото ценообразуване на правото на Боян от Костенец да продължи нормално живота си....нормално след трансплантацията на стволови клетки и химиотерапиите. Правото или възможността, точната дума в случая няма значение.

Боян Йорданов има дизагнозата злокачествен тумор (Yolk sac tumour) с метастази в стомашната кухина, черния дроб и лимфните възли. След три операции и десет курса на химиотерапия възможностите на специалистите в България се оказват изчерпани и лечението на Боян е прекратено! Той е на 26 години.

Извън границите на България, обаче, дават надежда Боян да бъде излекуван изцяло. Колко струва един живот? Един живот възлиза на сумата „от 30 000 до 50 000 евро за високодозовата терапия с трансплантацията и по 3 000 евро за курс химиотерапия”. На толкова се остойностява и надеждата за него. На help for Boyan са поместени дарителските сметки, както и медицинските епикиризи. На същия сайт можете да видите и с колко „се е увеличила надеждата” на Боян. Към днешна дата, в точни цифри, тя е 66 872лв. Кой казва, че щастието, надеждата не се измерват в български лева, евро...?

От страниците на медиите, които вие четете всеки ден (както и в момента), ние ви заливаме с предложения да си купите кола, да си откриете депозит, да изпробвате новата вафла. Не, ние ви предлагаме, ние ви убеждаваме в това, че си купувате лукс, че си откривате сигурност, че изпробвате новото удоволствие. В опита си да помогнем на Боян, сега ние не ви предоставяме възможност да се сдобиете с удобство или приятни изживявания. Срещу нашите пари, ние няма да получим чаша уиски или кенче бира. Ще получим един живот. Боян е на 26 години.

Животът понякога може да бъде и подарък.

http://boyan2010.eu/

Boyan

 

 
< Предишен   Следващ >
 
Top! Top!