Kostenets
Начало
25 юни 2024
 
 
Основно меню
Начало
Костенец
Каталог
Настаняване
Картички
Връзки
Оферти
Готварска книга
Готварски рецепти
Време за губене
Форми и документи
Разписание
Виртуална панорама
Водопада
"Езерото"
хижа "Гургулица"
"Траянова врата"
параклис "Св.Спас"
Поща
Вход за сайта

Забравена парола
Нови потребители
Калоян
vasil1971
geoglaz
aivan666
Вили
Кой е тук?
Статистика
Посетители: 15326162
случайна фирма

КЕНТАВЪР ЕООД


Валутен калкулатор
Няма връзка с ecb.int

Редакция - Информация - Още

Последни новини
ЗАПОВЕД ЗА ОБЕЗОПАСЯВАНЕ НА ВОДНИТЕ ПЛОЩИ В ОБЩИНА КОСТЕНЕЦ Печат
20 юни 2010

   С цел осигуряване безопасността на хората и предотвратяване на удавяния със Заповед на Кмета на общината Иво Тодоров от  15 юни 2010 г., се определят разрешените места за къпане. 
На територията на община Костенец това е плувен басейн гр. Костенец ул. „Шипка" собственост на СЛ "Компания" ООД.

 

Забранява се къпането във всички други водни площи на територията на община Костенец. Стопанинът на посочената водна площ трябва да осигури максимално обезопасяване на басейна чрез осигуряване на спасителен пост, медицински пункт и др. съгласно изискванията на Наредбата за водоспасителната дейност и обезопасяване на водните площи.
Собствениците, стопаните и ползвателите на другите водни площи /като язовири,открити канали и изкопи запълнени с вода/ са длъжни да ги обезопасят чрез поставяне на табели забраняващи къпането съгласно изискванията на Раздел  ІІ „Обезопасяване на водните площи” и приложенията на Наредбата за водоспасителната дейност и обезопасяване на водните площи.
Нарушителите на заповедта да бъдат санкционирани съгласно чл.27 и 28 от НВСДОВП и чл.32 от ЗАНН като актовете за нарушения се съставят от следните длъжности лица: Димитър Пашунов-гл.специалист „Гр.защита и ОМП', кметовете и кметските намесници в населените места на територията на които се намират водните площи.

 

 
< Предишен   Следващ >
 
Top! Top!