Kostenets
Начало
25 юни 2024
 
 
Основно меню
Начало
Костенец
Каталог
Настаняване
Картички
Връзки
Оферти
Готварска книга
Готварски рецепти
Време за губене
Форми и документи
Разписание
Виртуална панорама
Водопада
"Езерото"
хижа "Гургулица"
"Траянова врата"
параклис "Св.Спас"
Поща
Вход за сайта

Забравена парола
Нови потребители
Калоян
vasil1971
geoglaz
aivan666
Вили
Кой е тук?
Статистика
Посетители: 15326701
случайна фирма

БАНКА БИОХИМ АД - Клон Костенец


Валутен калкулатор
Няма връзка с ecb.int

Редакция - Информация - Още

Последни новини
Костенец се включи в програма „Младежта в действие” Печат
18 юли 2010

Община Костенец е част от проект “E-YOUTH” по европейската програма „Младежта в действие” . Проектът обхваща възрастова група 15-26 год. От Костенец участници са 8 ученици от СОУ „Св. Кл. Охридски”. Партньори са организации от Италия - GAL L'Altra Romagna, водещ партньор, Гърция - Directorate of Secondary Education of Pieria, партньор, Румъния- University "Eftimie Murgu" Resita, партньор и България- „България трейнинг”, партньор.

 Article image

Целта на проекта е да накара младите хора да изследват, изучават и пропагандират културното наследство, традициите, местните обичаи, природните забележителности и т.н. на региона, в който живеят.
Дейностите ще се провеждат до януари 2011 г. и включват тематични срещи и кратки обучителни курсове в България, Румъния, Гърция и Италия; обиколки с велосипеди през м. юли и август /за България в Софийска област/ за събиране на видео, аудио материал, снимки и т.н. по изброените теми и подготовка на мултимедийни продукти. На младежите ще бъде предоставено специално оборудване – камери, GPS, органайзери и др. През септември – ноември чрез уеб портал ще се състои обмен на събрания материал между 36 български, 36 италиански, 36 румънски и 36 гръцки младежи.
В началото на следващата седмица екип от българските партньори в т.ч и двама представители от Костенец ще посетят гр. Резита, Румъния, където ще участват във втората среща на партньорите и ще покажат презентация за нашата община.


 

 
< Предишен   Следващ >
 
Top! Top!